Tillbehör & reservdelar

Vi tar hand om dig och din lastbil på bästa sätt när det gäller tillbehör och reservdelar. Hos oss kan du köpa originalreservdelar med full trygghet och garanti. Dessutom har vi ett stort urval av tillbehör och belysning till både lastbilen och släpvagnen.

Originalreservdelar

Scania konstruerar sina delar för ultimat prestanda, uthållighet, bränsleekonomi och säkerhet. Våra experter identifierar och ordnar snabbt fram de delar du behöver. Och Scanias globala logistiknätverk ser till att alla Scaniareservdelar finns tillgängliga för snabb leverans.

Luftfilter

Scanias luftfilter renar luften som kommer in i din motor med över 99,9 procents effektivitet.

Bränslefilter

Scanias bränslefilter testas enligt Scanias unika prestandakrav, så att de matchar olika bränslesystem, bränslekvaliteter och körförhållanden.

Scanias kylvätska

Scanias kylvätska innehåller ett särskilt tillsatsmedel mot korrosion som ger mycket bättre livslängd och stabilitet vid höga temperaturer.

Kupéfilter

Scanias kupéfilter filtrerar effektivt bort smuts, damm, pollen och andra små partiklar. Filtret är utformat för att ge effektiv filtrering utan att hindra luftflödet.

Motoroljefilter

Scanias oljefilter har hög smutsupptagningsförmåga, minskar slitaget på motorn och minimerar risken för haverier.

Scaniaolja

Scaniaoljan väljs ut och fälttestas noggrant för att säkerställa att den är lämplig för Scanias avancerade drivlinor.

Kvalitet och garanti

Förstklassig kvalitét

Scanias reservdelar tillför värde genom att maximera fordonstillgängligheten.

Världsomfattande garanti

Scanias garanti följer dig överallt, var du än är.

Reservdelar

Utbytesdelar

Scanias utbytesdelar håller samma höga kvalitet som helt nya reservdelar från fabriken, de täcks helt och hållet av samma betryggande garantier – och de bidrar till en hållbar framtid.

Hitta tillbehör

Tillbehör

Varje förare har en unik upplevelse bakom ratten i sin Scania. Vårt utbud av Scaniatillbehör är utformat för att tillgodose unika behov.

Reservdelar

Fordonsrelaterade reservdelar

Scania har släp, bakgavellyftar, hydrauliska lyftar och kroklyftar, så varför vända sig till någon annan? Scania har 18 000 kvalitetsdelar i lager och samarbetar med ledande leverantörer för att du ska få rätt del i rätt tid.

Kontakta oss

Har du en fråga eller fundering? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi kan.

1. Ditt ärende
2. Anläggning
3. Kontaktuppgifter