Serviceavtal

Med våra flexibla reparations- och serviceavtal kan du undvika oplanerade utgifter och maximera din fordonstillgänglighet.

Kör med trygghet

Du verkar i en bransch där villkoren ständigt ändras. Vi analyserar kontinuerligt data från ditt fordon, vilket gör att vi kan identifiera och planera dina servicebehov innan något inträffar. Det ger oss dessutom möjlighet att vara proaktiv när det gäller planering och administration, vilket gör det enklare för dig att fokusera på det viktigaste av allt – din verksamhet och dina transporter.

Moduluppbyggda underhållserbjudanden

Vi anpassar våra underhållsplaner efter dina verksamhetsbehov.

Underhåll

Du får mer än bara ett oljebyte när du servar ditt fordon hos oss. Våra proaktiva underhållsplaner har optimerade intervall och uppdateras kontinuerligt genom insamling av data i realtid. Vi gör en kontroll på distans för att undersöka om ytterligare reparationsbehov finns innan du besöker oss.

Reparationer

Våra offerter baseras på den tid det i idealfallet tar våra erfarna mekaniker att utföra en reparation. Du får äkta Scania Reservdelar – med den allra senaste specifikationen och högsta kvaliteten – och vi byter alla nödvändiga delar samtidigt för att undvika senare problem.

Scania Assistance

Oavsett var du är finns Scania Assistance till hands dygnet runt årets alla dagar. Med ett telefonsamtal kommer du i kontakt med en professionell servicesamordnare som kan din Scania och talar ditt språk. Så om det oväntade skulle inträffa finns det alltid någon i andra änden som kan hjälpa dig.

Allt på ett ställe

Vi bryr oss om helheten. Våra verkstäder håller dina Scaniafordon i toppskick – från påbyggnad och släp till kaross och reservdelar. Vi erbjuder dessutom reservdelar för släp, påbyggnader, bakgavellyftar och annan extrautrustning – levererade, monterade och servade av Scania.

Reservdelar

Scanias reservdelar konstrueras för ultimat prestanda, uthållighet, bränsleekonomi och säkerhet. Våra experter identifierar och ordnar snabbt fram de delar du behöver. Scanias globala logistiknätverk ser dessutom till att alla Scaniareservdelar finns tillgängliga för snabb leverans.

Varför serviceavtal?

Maximal tillgänglighet

Scanias underhållsplaner är skräddarsydda för att maximera verksamhetens effektivitet och tillgänglighet – oavsett verksamhetens behov.

Sinnesro

Ring inte oss – vi ringer dig. Scania Underhåll minimerar administrationen och ger dig mer tid över att fokusera på att utveckla din verksamhet.

Proaktiv och preventiv

Våra detaljerade underhållsrapporter innehåller besiktningsresultat, råd och förslag samt förslag på reparationsdatum vid behov.

Kontakta oss

Har du en fråga eller fundering? Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi så snart vi kan.

1. Ditt ärende
2. Anläggning
3. Kontaktuppgifter