Scania

Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

När olyckan har varit framme.

Berners har auktoriserade plåt- och skadeverkstäder på dina driftställen. Det är där din bil repareras ifall olyckan varit framme och om den fått plåtskador.

Vad händer vid en olycka?

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen med din skada. Behöver du hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi även det. Kontakta oss för tidsbokning och rådgivning gällande din skada!

När vi reparerar ditt fordon kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, ditt fordon förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner skadereperatören varje vrå i din bil. De är specialutbildade på våra produkters modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

"Scania originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, ditt fordon förblir i originalutförande in i minsta detalj."

Oroa dig inte.

Våra specialutbildade tekniker tar hand om ditt fordon under reparationen och våra experter på reservdelsavdelning ser till rätt reservdelar till just ditt fordon kommer på plats.