Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Serviceavtal

Med våra flexibla reparations- och serviceavtal hittar du alltid en som är rätt för ditt företag så att du kan undvika oplanerade utgifter och samtidigt maximera din fordonstillgänglighet.

Så kan du köra med trygghet

Du verkar i en bransch där villkoren ständigt ändras. Vi analyserar kontinuerligt data från ditt fordon, vilket gör att vi kan identifiera och planera dina servicebehov innan något inträffar. Det ger oss dessutom möjlighet att vara proaktiva när det gäller planering och administration, vilket gör det enklare för dig att fokusera på det viktigaste av allt – din verksamhet och dina transporter.

Moduluppbyggda underhållserbjudanden

Vi anpassar våra underhållsplaner till dina verksamhetsbehov.

Underhåll

Du får mer än bara ett oljebyte när du servar ditt fordon hos oss på Scania. Våra proaktiva underhållsplaner har optimerade intervall och uppdateras kontinuerligt genom insamling av data i realtid. Vi gör en kontroll på distans för att undersöka om ytterligare reparationsbehov finns innan du besöker oss.

Reparationer

Våra offerter baseras på den tid det i idealfallet tar våra erfarna mekaniker att utföra en reparation. Du får äkta Scania Reservdelar – med den allra senaste specifikationen och högsta kvaliteten – och vi byter alla nödvändiga delar samtidigt för att undvika senare problem.

Scania assistance

Oavsett var du är finns Scania Assistance till hands dygnet runt årets alla dagar. Med ett telefonsamtal kommer du i kontakt med en professionell servicesamordnare som kan din Scania och talar ditt språk. Så om det oväntade skulle inträffa finns det alltid någon i andra änden som kan hjälpa dig.

Läs mer

Allt på ett ställe

Vi bryr oss om helheten. Våra verkstäder håller dina Scaniafordon i toppskick – från påbyggnad och släp till kaross och reservdelar. Och vi erbjuder reservdelar för släp, påbyggnader, bakgavellyftar och annan extrautrustning – levererade, monterade och servade av Scania. Det är både hållbart och ekonomiskt med Trailer Service.:

Reservdelar

Scania konstruerar sina delar för ultimat prestanda, uthållighet, bränsleekonomi och säkerhet. Våra experter identifierar och ordnar snabbt fram de delar du behöver. Och Scanias globala logistiknätverk ser till att alla Scaniareservdelar finns tillgängliga för snabb leverans.

Läs mer

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.