05 december 2023

Vinn kläder från Scania

Tävla och vinn!

Ta chansen tävla med Berners Tunga Fordon om schyssta kläder från Scania värda upp till 5000 kr. Ge bort i julklapp eller behåll själv. Fyll upp vintergarderoben eller passa på att möta våren i en ny snygg outfit.

Allt du behöver göra är att gå till tävlingsformuläret, fylla i dina uppgifter och motivera varför just du borde vinna. Tävlingen pågår mellan den 6/12 – 19/12. Därefter utses vinnare och presenteras i våra sociala medier. Vinsten gäller endast kläder från våra butiker och inte beställningsvaror. Stort lycka till!

Tävlingsvillkor:
Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram. Tävlingen arrangeras av Berners Tunga Fordon och startar 2023-12-06 kl. 13:00 och avslutas 2023-12-19 kl. 24:00. Anställda, berörda samarbetspartners eller familjemedlemmar till anställda hos Berners Tung Fordon får ej delta i tävlingen. För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år fyllda och bosatt i Sverige. Tävlingsdeltagaren ska ha en fullständig version av Facebook eller Instagram och även följa de officiella reglerna. Tävlingen pågår på både Facebook och Instagram.

För att delta i tävlingen fyller du i tävlingsformuläret som du hittar via länken på den här sidan. Genom att delta godkänner du våra tävlingsvillkor och ger ditt samtycke till att vi samlar in personuppgifter i syfte administrera tävlingen och marknadsföra våra produkter kopplad till denna. Mejladressen kommer att nyttjas för att kontakta vinnaren och namnet på vinnaren kommer eventuellt att publiceras i sociala medier. En vinnare kommer att utses och presenteras 2023-12-20 i sociala medier samt kontaktas via den angivna mejladressen som finns i tävlingsformuläret. Vinnaren väljs slumpmässigt av utvalda representanter hos Berners Tunga Fordon. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinsten har ett värde av 5000 kronor. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot pengar eller överlåtas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten gäller endast kläder från våra butiker, inte beställningsvaror och hämtas ut i någon av våra butiker senast 2023-01-31.

Vid frågor mejla: lina.olsson@berners.se