Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Bussar

Scanias bussar och turistbussar är inspirerade av de människor som reser med dem och de som kör dem. På så sätt skapas fordon som levererar bästa möjliga resultat, oavsett om det är nöjda dagliga pendlare eller lönsamma lösningar för fordonsparkschefer.

Scania Citywide

Modellserien är en komplett lösning för lönsamma och hållbara transporter. Plattformen är mångsidig och kan anpassas för allt från innerstadstrafik och förortstrafik till BRT-system. Anpassade längder och varierande golvhöjder och förarpositioner för bästa komfort och hög passagerarkapacitet.

Bild för Scania Citywide

Scania Citywide LF (hellåggolv)

Modellen är avsedd för hektiska innerstadslinjer som kräver ett snabbt passagerarflöde och maximal kapacitet. Det plana golvet genom hela bussen ger en ljus och rymlig interiör och flexibel konfiguration.

Scania Citywide LE (lågentré)

Modellen är en lösning för två olika områden som gör att du kan använda samma högkapacitetsbuss i stadstrafik och i förortstrafik. Layouten, som finns i klass I och II, främjar ett snabbt passagerarflöde med utmärkt komfort och god sikt för passagerare som sitter långt bak.

Scania Interlink

Modellserien kommer i flera olika höjder som ger flexibilitet i kombination med passagerarkomfort, hög bagagekapacitet och vilstolar för längre resor. Vi har ett stort urval av moduler, funktioner och tillval för turistbussar, expressbussar och bussar med flera användningsområden.

Bild för Scania Interlink

Scania Interlink LD

Scania Interlink LD är lågdäckaren med mycket flexibla valmöjligheter och du kan välja mellan två eller tre axlar med längder från 10,9 till 15,0 meter. Du har också möjlighet till drivmedel biogas, biodiesel och diesel.

Scania Interlink MD

Scania Interlink MD är medeldäckaren med mycket flexibla valmöjligheter och du kan välja mellan två eller 3 axlar med längder från 11,0 till 14,9 meter. Med olika dörrkonfigurationer kan du välja den optimala bussen för din verksamhet.

Scania Interlink HD

Scania Interlink HD är högdäckaren som är den mest bekväma och rymliga medlemmen av Interlink-familjen. Den är extremt flexibel och du kan välja mellan två eller tre axlar med längder från 11,0 till 14,9 meter.

Scania Touring

Oavsett om du tar passagerare på en resa i Europa eller om du ger förstklassig långtransport i Sverige, arbetar vi med dig för att etablera helt anpassade tjänster som erbjuder smidiga resor till förare och passagerare tillika, var som helst i världen.

Bild för Scania Touring

Scania Touring HD

Den här högdäckaren kommer med full komfort för både passagerare och förare. Med valmöjligheter från 12,1 - 13,7 meter så ser vi till att den passar just din verksamhet.

Berners – Din helhetsleverantör

Service

Med våra serviceavtal hjälper vi dig att få ut mesta möjliga av dina fordon genom att hålla dem i toppskick. Undvik oplanerade utgifter och samtidigt maximera din fordonstillgänglighet för att skapa lönsamhet.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Fyll i formuläret nedan så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.