Scania

Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Alltid rätt service till rätt pris.

Vi vet vad mekaniska fel och stilleståndstid kan kosta. Så våra flexibla lösningar hjälper dig att maximera din fordonstillgänglighet och dina affärer. Vi har auktoriserade verkstäder i Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Ångermanland.

Vårt omfattande urval av reparations- och serviceavtal har täckning för alla delar i ditt fordon så att du kan undvika problem och ha maximal fordonstillgänglighet.

Verkstadserbjudanden

Visa fler

Service och reparation

Lastbilar, bussar, släp/trailer, motorer och påbyggnationer.

Vi utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släp/trailer, industri– och marinmotorer samt påbyggnationer inklusive tillsynsplanering. Vi utför överflytt av påbyggnationer. Vi erbjuder även en korttidsuppställning och du skulle behöva lämna ditt fordon en kortare period.

Skadereparationer

Svetsning, ramrikt och stenskottslagning.

Vi utför aluminiumsvetsning, plast– och plåtreparationer, ramriktning av chassie och stenskottslagning. Vi byter även din vindruta vid behov. I vår skadeverkstad tar vi hand om allt från lätta släpfordon, transportbilar till tunga fordon.

Färdskrivarservice

2-årskontroll, lagring och nedladdning.

Hos oss får du en komplett färdskrivarservice. Vi utför 2-års kontroller på färdskrivare, verkstadsnedladdning av förarkort, tömning förarkort och lagrar din färdskrivardata. Om din färdskrivare skulle vara trasig byter vi ut den enkelt och smidigt, vår reservdelsavdelning har alltid färdskrivare i lager.

Inför besiktning

XTB, släckning av 2:or och fasta tider på bilprovningen.

Behöver du en tid för besiktning så vänder du dig till oss, vi har fasta tider på bilprovningen varje vecka. Vi erbjuder även XTB för dig som vill testa dina bromsar innan besiktningen. Om du får 2:or på besiktningen behöver du inte boka en ny tid och åka tillbaka till bilprovningen för att få dina brister godkända. Vi utför reparationen och släcker dina 2:or, oavsett märke. Släckningen kostar endast 500 kr exkl. moms där all pappershantering ingår. Kostnad för arbete och reservdelar tillkommer vid eventuella reparationer.

Däckreparationer

Däckmaskin, byte av kompletta däck och däcklager.

Vi är en komplett däckverkstad. Vi har en egen däckmaskin, vi reparerar och byter dina däck på plats och tillhandahåller ett eget däcklager. Vi är återförsäljare till Nokian Tyres och Frösshammar Däck. Vi regummerar även dina däck via Däcknor i Strömsund. Vid ovanligt däckslitage erbjuder vi även axelinställning och spårning av ditt fordon – lastbil, buss eller släp.

Fjärrdiagnos

Kontroll av felkoder och fordonsanalyser.

Vi kan enkelt göra en fjärrdiagnos av din Scania om du upptäcker att du har felkoder. Via ett enkelt knapptryck läser vi ut dina felkoder, oavsett var du befinner dig. Vi utför även fordonsanalyser.

Övrig service

Hydraulikservice och kylaggregat.

Vi utför hydraulikservice på alla våra verkstäder. Vi har utbildade experter för reparation och underhåll av kylaggregat.

Våra experter.

I samma stund du kliver in på en av våra verkstäder kommer du att förstå varför våra mekaniker är unika. Våra experter löser alla problem du lämnar över till dem – och föreslår förbättringar du inte hade tänkt på eller visste var möjliga.