Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Service och verkstad

Vi vet vad mekaniska fel och stilleståndstid kan kosta. Så våra flexibla lösningar hjälper dig att maximera din fordonstillgänglighet och dina affärer. Vi har auktoriserade verkstäder i Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Ångermanland.

Vårt omfattande urval av reparations- och serviceavtal har täckning för alla delar i ditt fordon så att du kan undvika problem och ha maximal fordonstillgänglighet.

Service på lastbil och buss

Det finns inte två verksamheter som är lika. Olika rutter, körstilar och miljöer påverkar slitaget på dina fordon. Vi skräddarsyr underhållsplaner som passar din verksamhet, säkrar maximal tillgänglighet, ökar produktiviteten och minskar störningarna i din dagliga verksamhet. Välkommen att boka service för lastbil och buss.

Service och reparation

Lastbilar, bussar, släp/trailer, motorer och påbyggnationer.

Vi utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släp/trailer, industri– och marinmotorer samt påbyggnationer inklusive tillsynsplanering. Vi utför överflytt av påbyggnationer. Vi erbjuder även en korttidsuppställning och du skulle behöva lämna ditt fordon en kortare period.

Skadereparationer

Svetsning, ramrikt och stenskottslagning.

Vi utför aluminiumsvetsning, plast– och plåtreparationer, ramriktning av chassie och stenskottslagning. Vi byter även din vindruta vid behov. I vår skadeverkstad tar vi hand om allt från lätta släpfordon, transportbilar till tunga fordon.

Färdskrivarservice

2-årskontroll, lagring och nedladdning.

Hos oss får du en komplett färdskrivarservice. Vi utför 2-års kontroller på färdskrivare, verkstadsnedladdning av förarkort, tömning förarkort och lagrar din färdskrivardata. Om din färdskrivare skulle vara trasig byter vi ut den enkelt och smidigt, vår reservdelsavdelning har alltid färdskrivare i lager.

Inför besiktning

XTB, släckning av 2:or och fasta tider på bilprovningen.

Behöver du en tid för besiktning så vänder du dig till oss, vi har fasta tider på bilprovningen varje vecka. Vi erbjuder även XTB för dig som vill testa dina bromsar innan besiktningen. Om du får 2:or på besiktningen behöver du inte boka en ny tid och åka tillbaka till bilprovningen för att få dina brister godkända. Vi utför reparationen och släcker dina 2:or, oavsett märke. Släckningen kostar 750 kr exkl. moms där all pappershantering ingår. Kostnad för arbete och reservdelar tillkommer vid eventuella reparationer.

Fjärrdiagnos

Kontroll av felkoder och fordonsanalyser.

Vi kan enkelt göra en fjärrdiagnos av din Scania om du upptäcker att du har felkoder. Via ett enkelt knapptryck läser vi ut dina felkoder, oavsett var du befinner dig. Vi utför även fordonsanalyser.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.