Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Vill du arbeta hos oss?

Just nu söker vi en platsansvarig för vår verksamhet i Sveg.

Platsansvarig, Sveg.

Berners Tunga Fordon är återförsäljare för Scania. Vi erbjuder helhetslösningar för ett lönsamt fordonsägande. Våra anläggningar finns i Sundsvall, Östersund, Sollefteå och Sveg. Till vår anläggning i Sveg söker vi en platsansvarig.

Arbetsuppgifter

I rollen som platsansvarig hanterar du hela den dagliga driften och dina viktigaste uppgifter är att leda, planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet och nöjda kunder. I arbetsuppgifterna ingår också fakturering, kundkontakter och reservdelshantering. Du får inte heller vara främmande för att praktiskt arbeta i driften.

Din bakgrund

För den här rollen söker vi dig som har kompetens över ett brett spektra. Du behöver vara en händig person med teknisk kompetens för att klara av att stötta i arbetet på verkstaden, ha erfarenhet från arbetsledande position med personalansvar, ha en naturlig känsla för bra kundservice och även vara en god administratör. Det är meriterande om du har erfarenhet från bilbranschen med god förståelse för flöden och processer i en verkstad. Goda datorkunskaper och förmåga att lära dig nya IT-system är ett krav.

Din profil

Vår strävan är att alltid ha utomordentligt nöjda kunder. Därför är det viktigt att du har hög social kompetens, ledarförmåga och ser möjligheter/lösningar istället för problem. Du är öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och medarbetare. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning och reda. Du är effektiv i ditt arbete, tar egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

Våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund; respekt för individen, kundnytta och hållbarhet. Hos oss har du goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll.

Krav: B-körkort, C-körkort är önskvärt.
Anställningsstart efter överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten? Varmt välkommen att kontakta Leif Unander på telefonnummer 060-64 64 99. Din ansökan skickar du till [email protected] senast den 21 januari 2018.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.