Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Varför välja hybrid?

Att driva övergången innebär att ta sig framåt. Ibland ett litet steg i taget. Ibland med jättekliv. Att Scania nu äntligen lanserar deras nya hybrid ser vi som ett stort framsteg.

Scania Hybrid - två versioner.

Den finns i två versioner och för oss är den en symbol för industriell evolution. Den helt elektrifierade framtiden är ännu inte här. Men hybriden är det. Som tur är. Det är en hållbar lösning. Här och nu.

Scanias nya hybridlastbilar kan köras på dagen och på natten i utmanande stadsmiljöer. Det öppnar upp för en värld av möjligheter för urbana kunder som kör transporter nattetid eller i utsläppsfria zoner där anpassningsbarhet och flexibilitet är viktiga aspekter.

Att välja en hybridlastbil är dessutom ett ställningstagande som kommer att genomsyra hela din verksamhet. Det gör ditt företag mycket mer attraktivt än dina konkurrenter.

Bild för Scania Hybrid - två versioner.

I kombination med HVO-bränsle minskar koldioxidutsläppen med upp till 92 procent. Den femcylindriga 9-litersdieselmotorn kan drivas med HVO, biodiesel/FAME eller diesel parallellt med elmaskinen som genererar 130 kW och 1 050 Nm.

I eldriftläge ligger bullernivån långt under 72 dB, vilket öppnar upp möjligheter för nattleveranser. Hybrider med Scaniazon gör det lättare att hålla utsläpps- och hastighetbegränsningarna i särskilda zoner.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.