Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Vår värld förändras snabbt.

Att vi lever i en värld som förändras allt snabbare märker vi alla av. För att anpassa oss till denna verklighet har vi valt att ändra i vår organisation.

Organisationsförändringar

Dagens fordon blir allt mer tekniskt avancerad och antalet ägare till fordon över 16 ton minskar snabbt. Dessa nya kundstrukturer har olika krav på oss som leverantörer. Det medför att vår affär blir mer komplex, vi säljer inte bara ett fordon längre. Vi säljer i allt större grad en funktion där antalet tjänster kopplade till lastbilen ökar. Dessa tjänster skall, tillsammans med bilen, ge oss möjlighet i större grad bidra till en bättre lönsamhet för våra kunder. För att anpassa oss till denna verklighet har vi valt att ändra i vår organisation.

Förutom sälj, servicemarknad och ekonomi/administration kommer en marknadsstödsfunktion bildas. Detta med anledning av nya produkter och tjänster som, har och kommer rullas ut. Sälj och servicemarknadsorganisationerna behöver mer stöd i sitt arbete med dessa.

Marknadsstöd

Lina Olsson, idag känd för många, kommer ansvara för detta marknadsstöd. Mats Almström, senast som servicemarknadsansvarig i Sollefteå, kommer jobba tillsammans med Lina.

Försäljning

- Christian Brorsson, idag säljare i Östersund, kommer bli ansvarig för vår försäljning av fordon och tjänsterna kopplade till dessa. Christian kommer också att sälja till våra större kunder.
-Patrick Berglund säljare i Sundsvall ökar sitt område med Härnösand och Kramfors.
- Anders Kempe kommer successivt övergå till tjänsten som servicemarknadsansvarig i Sollefteå.
- Tommy Danielsson kommer fokusera på begagnade objekt inom Tunga Fordon.
- Till Sveg, Östersund och Sollefteå håller vi på att rekrytera ny säljare.
- Jan-Eric Rasteby ansvarar fortfarande över bussförsäljningen.

Då det är många förändringar som hänger ihop, kommer våra kunder tills vidare fortsätta att ha den kontakt med den säljare dom haft kontakt med. Respektive säljare kommer i dialog med våra kunder informera om tiden för ändringar. Framförallt viktigt för våra kunder i Sollefteå är att Anders är den som sköter kundkontakten tills annat kommuniceras.

Servicemarknad

För att bättre kunna utveckla och samordna våra verksamheter inom detta viktiga område har vi tillsatt en övergripande servicemarknadschef, Leif Unander - tidigare säljare på Rylander bil i Sundsvall. Leif börjar hos oss under juni månad 2017.

I Sollefteå kommer Mats Almström att byta tjänst enligt ovan. Anders Kempe tar successivt över arbetet som servicemarknadschef, som beräknas vara klart under juni 2017. Tommy Modin, reservdelar, går i pension under maj månad. Benny Molin och Anders Kempe får en ny kollega vid namn Jörgen Granholm fr. om den 1/6, som inriktar sig huvudsakligen åt reservdelar.

Mats Albertsson (Östersund), Roger Westlund (Sveg) och Jesper Johansson (Sundsvall) fortsätter som vanligt med sina roller som servicemarknadschef på respektive orter.

Vid frågor, kontakta undertecknad på telefon 060-64 64 11
Berners Tunga Fordon AB
Börje Höglund, VD

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.