Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Nästa generation Scania.

En ny standard för premium.

Med ett helt nytt lastbilsprogram sätter Scania en ny standard för vad som är premium i transportindustrin.
"-Det är så att hjärtat spricker med stolthet när jag och mina kollegor presenterar de produkter och tjänster som kommer att föra oss och våra kunder långt in i nästa decennium", säger Henrik Henriksson , VD för Scania.

Bild för En ny standard för premium.

Med den nya lastbilsgeneration tar Scania ett stort steg in i framtiden med att införa ny teknik, tjänster och insikter som hjälper kunderna att få en överblick av både kostnader och intäkter. Uthållig lönsamhet – oavsett vilket typ av uppdrag eller de villkor de arbetar i. Det är Scanias mål att uppnå för sina kunder.

Bild för En ny standard för premium.

"-Kunden först är det sanna kärnvärdet för Scania. Under utvecklingen av den nya lastbilen har våra kunders verksamhet och deras resurseffektivitet stått i centrum i varje steg vi har tagit från forskning och utveckling, inköp och produktion för att skräddarsy tjänster som uppfyller varje kunds behov. Detta kommer att ta oss närmare vårt mål - som tillsammans med våra kunder förändra världens transport" förklarar Henrik.

Bild för En ny standard för premium.

Skräddarsydda lösningar.

Det nya lastbilsprogrammet är resultatet av tio års utvecklingsarbete och projektkostnader på mer än 2 miljarder euro. Med det utökar Scania sitt modellprogram och kan nu, tack vare sitt unika modulsystem, fler prestandasteg, uppkoppling och en omfattande palett av produktivitetshöjande tjänster, erbjuda hållbara transportlösningar som är exakt anpassade för varje typ av kund i den starkt konkurrensutsatta transportindustrin.

Bild för Skräddarsydda lösningar.

Från och med nu, kommer Scanias kunder alltid kunna utföra sitt arbete på det mest hållbara och lönsamt sätt, oavsett bransch och användningsområde .

Bild för Skräddarsydda lösningar.

"-Detta är inte bara ett nytt lastbilsprogram, det är också en unik, genial verktygslåda av hållbara lösningar i form av produkter och tjänster som Scania är först i branschen med att verkligen kunna leverera. Vi är direkt fokuserad på vår huvuduppgift – att ge våra kunder de verktyg som krävs för att nå lönsamhet i ett företag som verkligen betyder något för dem, nämligen deras egen!" fortsätter Henrik.

Alla anslutna.

Bland de förbättringar Scania introducerar i de nya lastbilarna är en minskning med 5 % i bränsleförbrukning, tack vare faktorer som förbättrade drivlinor och bättre aerodynamik. Produktionen av de nya lastbilarna har redan börjat. Inledningsvis kommer fokus att ligga på fordon och tjänster för fjärrtrafik transport, men ytterligare alternativ kommer att kontinuerligt introduceras under de närmaste månaderna, tills hela området är på plats – över hela världen.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.