Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Uppdaterade lastbilar i november.

Väsentlig uppdatering av Scanias Euro 6-lastbilsprogram är planerad att introduceras under november 2021.

Euro 6-lastbilsprogram

För att ge kunderna bättre beslutsunderlag avslöjar Scania nu att en väsentlig uppdatering av vårt Euro 6-lastbilsprogram är planerad att introduceras under november 2021.

– Givet situationen med rekordhög efterfrågan, brist på halvledare och den kommande introduktionen av ett nytt produktprogram har vi beslutat att lägga korten på bordet, säger Alexander Vlaskamp, vice VD på Scania med ansvar för försäljning och marknadsföring.

Försäljningen av Scanias befintliga lastbilsprogram har varit rekordhög under första kvartalet 2021.

– Vi brottas dock med bristen på halvledare precis som resten av branschen, säger Alexander Vlaskamp. Bristen orsakar långa ledtider och i vissa fall fördröjda leveranser. Samtidigt förbereder vi vår största introduktion sedan 2016. I denna situation bedömer vi att det rätta är att ge kunderna bättre beslutsunderlag för valet av Scanialastbil och tidpunkt för köpet.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.