Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Styrelsen på plats i Birsta.

Den 12 december samlades hela Berners styrelse utanför bygget i Birsta. Den nya anläggningen är den största investeringen i Berners historia och i början av år 2018 börjar inflytten.

Toppmoderna 37 400 m².

Anläggningen har en tomtyta på 37 400 m² och i en byggnad på 7500 m2 kommer både Tunga fordon och VW Transportbilar att flytta in. Anläggningen kommer att ge kunderna en ökad tillgänglighet i moderna och mer funktionella lokaler. Flytten kommer att ske i början av 2018 för Tunga Fordon och något längre fram på året för Transportbilar.

Bild för Toppmoderna 37 400 m².

Anläggningen är toppmodern ur ett hållbarhets- och miljöperspektiv. Hela anläggningen har ett slutet vattensystem som gör att inga kemikalier släpps ut. Det är samma system som finns installerat på personbilssidans automattvätt, som i år fick Sundsvalls kommuns miljöpris. Anläggningen har även solceller, som levererar 90 kw, bergvärme och extra isolering.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.