Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Snart går flyttlasset!

Första helgen i januari är det dags för Berners Tunga Fordon i Sundsvall att flytta in i den nya anläggningen på Birstavägen 17.

Snart går flyttlasset!

Det har gått 50 år sedan Berners Tunga Fordon i Sundsvall flyttade senast, men nu är det dags igen. I trettonhelgen går flyttlasset till den nya anläggningen på Birstavägen 17. Från och med måndagen den 8 januari kommer vi vara i drift igen, men vi hoppas på ert överseende i dessa flyttider. Vi hälsar Er, våra nya och gamla kunder hjärtligt välkomna!

En officiell invigning av lokalerna kommer att ske under våren år 2018.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.