Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

The Big Mission On Tour.

Kan du fokusera på problemlösning under tidspress? Vi utmanar dig att testa i The Big Mission Truck.

The Big Mission On Tour

Scanias servicetekniker ser till att mediciner kan köras till sjukhus, att skogsbränderna kan släckas, att din buss kommer i tid, att matvaror kommer fram till restauranger och att renhållningen i vårt land fungerar. Utan lastbilar och bussar stannar Sverige. Vi har över 100 lediga jobb på våra verkstäder runt om i landet – vill du bli en av oss?

Kan du fokusera på problemlösning under tidspress? Vi utmanar dig att testa i The Big Mission Truck där du har chansen att tävla om exklusiva priser direkt i vår tävlingstrailer.

Kom och besök oss i Birsta City eller på Storsjöyran - glöm inte att ta med din unika kod från utmaningen – den ger dig ett försprång inne i tävlingstrailern och ännu större chans att vinna de finaste vinsterna.

Medan du väntar på din tur att tävla i The Big Mission Truck har du möjlighet att prata med våra trevliga medarbetare på plats kring karriärmöjligheter för just dig.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.