Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

RME har skattebefriats.

Sedan årsskiftet är RME inte bara ett drivmedel som diggas av miljön, utan också av plånboken.

Fördelaktigt oavsett transport.

Sedan årsskiftet så är drivmedlet RapsMetylEster (RME) skattebefriat igen. Det öppnar för fler möjligheter för bussbolag och åkerier. Förutom att det banar väg för fossilfria transporter så gynnar det alltså åkeriernas ekonomier.

RME är ett drivmedel som reducerar koldioxidutsläppen med upp till 66 procent och beroende på inköpspris så blir besparingen mellan 100 000 och 240 000 kronor per år om vid användning av 100 procent RME jämfört med diesel, visar ett räkneexempel för en timmerbil. Enligt Robert Daudistel om är ansvarig för produkter och tjänster på Scania Sverige så blir siffrorna gynnsamma oavsett typ av transport.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.