Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Nedräkningen har börjat.

Flera har säkert sett förklädda bilar på vägarna, och kanske undrat vad som är på gång. Den 23 augusti inleder Scania lanseringen av nästa generationens lastbil.

Next generation Scania.

Flera har säkert sett förklädda bilar på vägarna, och kanske undrat vad som är på gång. Den 23 augusti inleder Scania lanseringen av nästa generationens lastbilar. Men fordonet är inte allt här, det handlar om helheten och om att utveckla både produkter och tjänster som bidrar till att sänka drifts- och underhållskostnader samt att generera mer timmar på vägen. Flera har säkert sett förklädda bilar på vägarna, och kanske undrat vad som är på gång.

Lanseringen har ägt rum. Den direktsändes den 23/8 2016.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.