Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

En klimatsmart fordonsflotta

Hur går vi från ord till handling för en klimatsmart fordonsflotta?

Digitalt inspirationsevent

Förnybart i tanken, Berners Tunga Fordon, Alltank och Sundfrakt bjuder in till ett digitalt inspirationsevent den 11 maj. Under eventet får vi ta del av hur företag i Västernorrlands och Jämtlands län konkret arbetar för att minska klimatutsläppen. Mattias Goldmann, välkänd hållbarhetsdebattör inleder med tankar kring klimatet och tung trafik.

Nu glömmer vi klimatångesten och i stället vänder vi blicken mot vad vi kan göra för att börja minska utsläppen från transporterna. Vi startar upp förmiddagen med en inspirerande inledning av Mattias Goldmann, välkänd hållbarhetsdebattör och hållbarhetschef på Sweco. Centralt för föredraget är hans tankemodell om hur miljö och modern livsstil bör gå hand i hand. Temat för dagen är tunga transporter.

Erika Bjurling och Lena Jonsson, Förnybart i tanken, ger mer kunskap om paletten av olika förnybara drivmedel och vilka möjligheter de erbjuder för att påbörja en omställning. Flera företag i Västernorrlands och Jämtlands län jobbar mycket offensivt för ökad hållbarhet, däribland Sundfrakt och Alltank.

- Vi är inne i ett mycket intensivt arbete med att ställa om våra egen fordonsflotta och det här vill vi berätta mer om, säger Lotta Björnberg, hållberhetschef på Sundfrakt.

Berners Tunga Fordon tillsammans med Scania kommer också att visa på fordonsutbud och delge erfarenheter av att köra på förnybara drivmedel utifrån kundernas erfarenheter.

- Vi vill lyfta upp vilka möjligheter som finns på plats redan här och nu säger Lina Olsson, Berners Tunga Fordon.

Mer information och anmälan

När: 11 maj 2021, kl. 9.00-12.00
Plats: Digitalt
Anmälan: Senast den 5/5

Seminariet är kostnadsfritt och möteslänken kommer att skickas ut via e-post någon dag innan seminariet. Har du frågor så kontakta Lena Jonsson, [email protected], 070-3061540 Arrangörer: Projektet Förnybart i tanken tillsammans med Sundfrakt, Berners tunga fordon, Alltank och TRB

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.