Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Demovisning av Sveriges starkaste lastbil – R770

Utomhusroadshow vecka 23.

Demovisning av Sveriges starkaste lastbil – Scania R770

Scania V8 är själva sinnebilden av hög prestanda. Det är det perfekta valet för transportuppdrag som kräver all den effektivitet, kraft och prestanda som bara en V8:a kan erbjuda. Den oerhört kraftfulla motorn på 770 hk är världens starkaste serietillverkade lastbilsmotor. Det imponerande vridmomentet på 3 700 newtonmeter gör att backarna inte känns lika branta som förut. Med våra V8-motorer får du den kraft som behövs för jobbet. Med enastående driftekonomi och tillgänglighet.

Det legendariska motorljudet är i branschen känt som en kraft som inte kan tystas. Det är inte ljudet av något ordinärt. Det är ljudet av V8.

Vi erbjuder inte provkörning under dessa dagar,

men vi bjuder på kaffe och korv med bröd – och våra kunniga säljare finns på plats under alla dagar för att berätta mer och svara på era frågor.

Rekommenderade restriktioner gällande Covid-19 kommer att efterlevas.

Varmt välkomna!

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.