Scania

Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Berners Tunga Fordon AB söker VD

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-08-25

Berners Tunga Fordon AB söker VD

Berners Tunga Fordon AB är representanter för Scanias modellprogram avseende lastbilar och bussar. Bolaget omsätter drygt 400 MSEK och har 95 anställda. Berners Tunga Fordon har en mycket stark ställning i Norrland och bolaget står för långsiktiga kundrelationer och kundnytta. Berners Tunga Fordon företräder ett tryggt och lönsamt fordonsägande för sina kunder.

Du får som VD driva en självständig affär på en definierad marknad med ett globalt varumärke och en robust men framåtblickande privatägd koncern i ryggen. Du får även vara med och driva utvecklingen av transportbranschen i geografin.

VD-tjänsten är ett förtroendeuppdrag som kräver pragmatism, lojalitet och diplomatisk förmåga. Vidare krävs entreprenörskap och förmåga att strategiskt bygga affärer i samråd med sakkunniga inom gruppen och tillsammans med Scania.

Rapporterar till: Koncernchefen Stefan Rasteby och ingår i Berners koncernledning Placering: Sundsvall

Dina kvalifikationer

Personliga egenskaper

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Berners Tunga Fordon AB med Novare Executive Search. Ansöker gör du via länken här: Skicka in CV. Klicka på ”Skicka in CV” och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-08-25. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult David Strömwall på [email protected] Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR.

AB Berner & Co (”Berners”) grundades redan 1925 och är idag en av Sveriges största privata återförsäljare av Scania och Volkswagenfordon. Huvudkontoret finns i centrala Östersund och verksamhetens fokus är i Jämtlands och Västernorrlands län. AB Berner & Co är moderbolaget i koncernen. Bolaget fokuserar på såväl personbilar som tunga fordon. Berners har cirka 330 anställda och omsatte 2017 drygt 1,7 miljarder SEK.