Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Motorer

Scanias motorer finns överallt, i hjärtat av transportsektorn och industrin. Det känns självklart för företag att investera i Scanias förstklassiga teknik eftersom den levererar ledande kvalitet, robusthet, driftsäkerhet och total driftekonomi.

Industrimotorer

Scanias industrimotorer finns i tre storlekar och med effekter från 275 till 770 hk. Det finns en industrimotor från Scania för varje jobb.

Bild för Industrimotorer

Scanias globala motorplattform består av tre motorstorlekar med effekter från 202 till 566 kW och uppfyller alla befintliga och väntade utsläppsstandarder.

Vid försäljning av motorer så förmedlar vi en direkt kontakt till Scania som hjälper dig att hitta rätt motoralternativ.

Marinmotorer

Våra Scania V8-motorer på 16 liter och radmotorer på 13 och 9 liter erbjuder nya möjligheter att öka effektiviteten, driftekonomin och miljöprestandan. Scania har en marinmotor för varje jobb.

Bild för Marinmotorer

Vilken motor du än väljer får du en lösning som är utvecklad för tunga transporter. Den har häpnadsväckande effekt, svarar omedelbart och ger dig en känsla av fullständig tillförlitlighet och driftsäkerhet.

Vid försäljning av motorer så förmedlar vi en direkt kontakt till Scania som hjälper dig att hitta rätt motoralternativ.

Kraftgenerering

Kompromisslös effekt, enastående ekonomi och beprövad driftsäkerhet. Scanias generatorprogram är anpassat för framtidens krav och redo att generera långsikta värden – både för dig och dina kunder.

Bild för Kraftgenerering

Scanias motorer är kända för att leverera en konstant och problemfri kraftförsörjning. En Scaniamotor är det givna valet för allt från huvudströmkällor på avlägset belägna platser och evenemangsplatser till mycket kraftfulla reservströmkällor och extra strömkällor.

Vid försäljning av motorer så förmedlar vi en direkt kontakt till Scania som hjälper dig att hitta rätt motoralternativ.

Scania Genset

Huvudströmkälla för industrier i stadsmiljö eller avlägsen landsbygd. Scania Genset är en körklar lösning som genererar elkraft oavsett var och när du behöver den. Scania Genset är körklara lösningar för krävande situationer och miljöer, till exempel otillgängliga byggarbetsplatser eller gruvor.

Bild för Scania Genset

Våra ingenjörer arbetade med målet att konstruera en produkt som skulle sätta nya standarder för tillförlitlighet och effektivitet och ha enastående bränsleekonomi och tillgänglighet.

Vid försäljning av motorer så förmedlar vi en direkt kontakt till Scania som hjälper dig att hitta rätt motoralternativ.

Service

Med våra serviceavtal hjälper vi dig att få ut mesta möjliga av dina fordon genom att hålla dem i toppskick. Undvik oplanerade utgifter och samtidigt maximera din fordonstillgänglighet för att skapa lönsamhet.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.