Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

XT-serien

Scanias XT-serie är baserad på över 100 års erfarenhet och är redo att ta sig an de tuffaste utmaningarna. Scanias XT-serie kan skräddarsys för att klara utmanande miljöer, säkerställa tillgänglighet och öka produktiviteten så att du kan driva en lönsam verksamhet.

Starkare än någonsin.

XT-serien är resultatet av Scanias arv, outtröttlig forskning och utveckling samt omfattande fälttester, vilket gett robusta och tillförlitliga fordon av sällan skådat slag. XT-serien är oerhört mångsidig och finns för samtliga hytt- och motorvarianter. Konfigurationsmöjligheterna är i det närmaste oändliga och det går att skräddarsy ett fordon exakt efter dina behov.

Den som väljer XT-serien får en affärspartner utöver det vanliga, och XT-märket är förknippat med både stolthet och kraft. Den distinkta designen med orange sömmar och XT-logotyp förstärker budskapet om robusthet och kraft.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.