Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Nya L-serien

L-serien är den nya lastbilsgenerationen för city- och stadsnära miljöer. Den har staden och dess omgivningar som sitt rätta element, oavsett om det handlar om applikationer inom distribution, renhållning eller anläggningskörning.

Skräddarsydd för staden.

L-serien är kronan på verket i Scanias urbana erbjudande, som har exakt de egenskaper som krävs för distribution och andra operationer i stadsmiljö med intensiv trafik och där många olika trafikanter måste samsas om utrymmet.

För något decen­nium sedan hade många höjt på ögonbrynen för en tippbil med lågbyggd hytt men snart är det vardagsmat i vissa storstäder. De eftergifter man behöver göra beträff­ande markfrigång och attackvinklar överträffas av fördelarna för den som kör mest i stan med att komma mer i nivå med sin omgivning.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.