Scania

Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Bli en del av Berners framtid.

Vi är alltid intresserade av engagerade människor som vill vara med och utveckla Berners. För vissa tjänster som vi söker är branscherfarenhet ett stort plus, för andra tjänster kan andra erfarenheter vara minst lika värdefullt.

Lediga tjänster.

Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det ingen ledig tjänst just nu eller ingen som passar dig? Ansök ändå. Det viktiga är att du som person har rätt inställning och ett stort engagemang. Om du är intresserad av att jobba hos oss, skicka in ditt CV till oss så finns du med i vår kandidatpool. Vi lovar att höra av oss när det dyker upp en ledig tjänst.

Du når oss på [email protected]

Löneadministratör

Östersund

I din roll som löneadministratör kommer du att vara en del av ett team som arbetar med hantering av löner och ekonomi. Du är direkt underställd HR rent organisatoriskt. I uppdraget ingår att tillsammans med en kollega hantera alla förkommande arbetsuppgifter inom löneadministration för ca 350 medarbetare, både kollektivanställda och tjänstemän. Du kommer bl. a att arbeta i VISMA Control 7 och VISMA Agda PS. Vidare ingår månatliga redovisningar till fackföreningar, SCB och andra myndigheter. Du kommer att ha ett omväxlande arbete och möjlighet att vara med i uppbyggnaden av vår nya lönefunktion.

Läs mer och ansök