Scania

Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Bli en del av Berners framtid.

Vi är alltid intresserade av engagerade människor som vill vara med och utveckla Berners. För vissa tjänster som vi söker är branscherfarenhet ett stort plus, för andra tjänster kan andra erfarenheter vara minst lika värdefullt.

Lediga tjänster.

Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det ingen ledig tjänst just nu eller ingen som passar dig? Ansök ändå. Det viktiga är att du som person har rätt inställning och ett stort engagemang. Om du är intresserad av att jobba hos oss, skicka in ditt CV till oss så finns du med i vår kandidatpool. Vi lovar att höra av oss när det dyker upp en ledig tjänst.

Du når oss på [email protected]

Fordonstekniker

Just nu bygger vi för framtiden och snart flyttar vi in i vår nybyggda toppmoderna anläggning i Sundsvall som gör oss väl rustade att möta en bransch i stark utveckling. Vill du vara med oss på vår framtidsresa?

Läs mer

Servicemarknadsansvarig

Vi söker nu en servicemarknadsansvarig för verksamheten i Sundsvall, som vill vara med och leda utvecklingen på vår framtidsresa. Som Lokal servicemarknadsansvarig, har du ansvaret för vår servicemarknad på anläggningen i Sundsvall. Dina viktigaste uppgifter är att tillsammans med den övergripande servicemarknadschefen, leda verksamheten och jobba aktivt med handlingsplaner för att få verksamheten till utsatta mål.

Läs mer