Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Julklappstips för stora och små.

Vi har gåvor för alla.

Julklappstips för stora och små.

Oavsett om du är barn eller vuxen har vi flera spännande julklappar och vi hoppas att du får lite inspiration inför julklappsjakten!

Poppy doftfräschare.

Bild för Poppy doftfräschare.

Precis som många andra år är årets julklapp till lastbilsförarna: kioskvältaren Poppy 150ml. Poppy finns i många olika härliga dofter. Nu 79 kronor. Ordinarie pris 119 kronor.

Verklighetstrogen leksaksbil.

Bild för Verklighetstrogen leksaksbil.

Vi har leksaksbilar från Scania i olika färger och modeller. För lastbilsglada barn som kanske drömmer om ett jobb på vägarna eller till den riktige lastbilsfantasten som inte kan få nog av sitt ekipage och behöver en miniatyr av den.

Scania Truck Gear och Scania Collection.

Bild för Scania Truck Gear och Scania Collection.

Vi har ett fint sortiment av Scania Truck Gear samt Scania Collection och du har väl inte missat att vi har 20% rabatt på alla vinterjackor från Scania året ut? Söker du ett plagg som vi inte har inne hjälper vi dig självklart att beställa hem det!

Villkor.

Erbjudandena gäller året ut. Med reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel. Lokala avvikelser kan förekomma gällande sortiment och leverantör. Vissa kampanjprodukter kan vara beställningsvara på vissa orter. Alla priser är exklusive moms.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.