Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Nu och i framtiden.

Hållbara transporter med lastbil - drivmedel för en renare framtid.

Drivmedel för en renare framtid.

Klimatförändringarna är obestridliga och beror till stor del på utsläppen av koldioxid och andra föroreningar skapade av oss människor. De oundvikliga effekterna på jorden märks redan tydligt. Vi har alla ett ansvar för att stoppa den globala uppvärmningen och måste utnyttja alla tillgängliga möjligheter för att lyckas med detta. Det är därför som hållbarhet utgör en viktig del av Scanias alla skräddarsydda lösningar och allt vi gör – från forskning och utveckling till våra produkter och tjänster.

Elektrifierade fordon kan vara det bästa alternativet för vissa användare medan biogas och HVO kanske blir det enda alternativet för andra. Scania erbjuder branschens bredaste utbud av alternativa drivmedel för att möta dina specifika krav, till exempel vid körning på kvällar och nätter eller i lågutsläppszoner. Läs mer om Scanias arbete med hållbara transporter.

Hållbara transporter är bäst

Scanias syn på transporter hjälper oss att skapa lösningar med låga koldioxidutsläpp baserat på tre grundpelare: förnybara drivmedel, energieffektivitet och smartare transporter. Det är bra för plånboken och bra för miljön.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.