Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Vill du arbeta hos oss?

Nu söker vi en fordonstekniker som vill vara med oss på vår framtidsresa.

Berners Tunga Fordon är återförsäljare för Scania. Vi erbjuder helhetslösningar för ett lönsamt fordonsägande. Våra anläggningar finns i Sundsvall, Östersund, Sollefteå och Sveg.

Fordonstekniker till Sundsvall.

Nu är vi på plats i vår nybyggda anläggning i Sundsvall. Det är Scanias modernaste anläggning i norra Europa som med sina 7500 kvm rymmer verkstadsplatser med den senaste tekniken, skadeverkstad och tvätthall. Anläggningen är också miljö-, och hållbarhetsanpassad med solceller och slutna vattensystem som gör att inga kemikalier släpps ut.

Nu söker vi en fordonstekniker som vill vara med oss på vår framtidsresa!

Om tjänsten.

Du kommer att arbeta i en auktoriserad märkesverkstad med ett team av flera duktiga specialutbildade märkestekniker. I arbetsuppgifterna ingår att utföra service, reparationer, felsökning, elektronik och hydraulik. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter din kompetens och erfarenhet.

Är detta du?

För att jobba hos oss måste du ha positiv inställning och viljan att göra ett bra jobb. Du är också noggrann i ditt arbete, flexibel och självgående. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder och att du bidrar med positiv energi till teamet. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.

Du som söker tjänsten har fordonsteknisk utbildning eller så har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Det är meriterande om du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker med tunga fordon och har C-körkort.

Ansökan.

Din ansökan vill vi ha senast 18 mars och den skickas till [email protected] Frågor och information om tjänsten besvaras av Daniel Westman på telefonnummer 070-5757307.

Våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund; respekt för individen, kundnytta och hållbarhet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en toppmodern verkstad, kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.