Scania

Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)

Förarverktyg – med dig överallt.

För att du alltid ska kunna hålla dig uppdaterad så släpper vi kontinuerligt förarverktyg för att göra information tillgänglig för dig oavsett var du befinner dig.

Scania Start

Nu lanseras Scania Start - en app som används för att lära sig mer om sin Scania och bilens olika system och funktioner. 😀 Appen innehåller mer än 80 filmer med instruktioner om hur man använder bilens funktioner på bästa sätt. Här finns även information om våra förartjänster.

Appen laddas enkelt ned från App Store eller Google Play.

Bild för Scania Start

Apple watch Scania edition

Funktioner

I smartklockan finns funktioner anpassade för arbetssituationer med långa perioder av stillasittande i kombination med korta moment av tungt fysiskt arbete, som exempelvis lastning och lossning av lastbilar. Klockan övervakar fordonets och förarens status, allt från bränsleförbrukning till när det är dags att ta rast. Med integration till Fleet Management så finns fordonets data tillgängligt i appen. I händelse av en olycka så har klockan möjlighet att larma en utsedd kontakt.

V8-klockarmband

Ett unikt tillbehör har tagits fram i samband med lanseringen av den nya smartklockan, nämligen ett V8-armband. Ett klassiskt motorblock från LB 140 V8-motorn har smälts ned, smitts om och förvandlats till ett gjutjärnsarmband.