Scania

Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Det naturliga valet.

Xmitter Prime Xtreme, den absolut mest effektiva och kraftfullaste LED rampen på marknaden. Prime Xtreme levererar flest lumen per centimeter ramp och ger därför otroligt mycket ljus ur en liten enhet.

Xmitter Prime Xtreme LED rampen är det naturliga valet för den som vill ha ljuset som överträffar förväntningarna!

Prime Xtreme är en tålig ramp med de senaste och mest effektiva 5W dioderna som ger ett kraftfullt ljus och kan användas lika bra som extraljus som arbetsljus beroende på vilken ljusbild som väljs. Rampen monteras i dag på allt från personbilar, lastbilar, grävmaskiner m.m.

För att nå maximal prestanda och effektivitet använder Vision X den senaste LED tekniken med bland annat Prime drive och Integrerad Electronic Thermal Management (ETM). Med hög IP klassning och vibrations klassning samt näst intill okrossbara polykarbonatlinser är livslängden lång, även de mest utsatta applikationerna. Med Vision X Xmitter Prime Xtreme har man åstadkommit en LED ramp som slår ut det mesta och ger ett oslagbart ljus i förhållande till storleken.

Data:
Lamphus: Robust aluminium
Spänning: 12V
Strömförbrukning: 32.5 Amp vid 12V
IP-klass: IP68
Vibrationsklass: 15.6G
Arbetstemperatur: -40°C - +80°C
Höjd: 7.5mm (utan fäste)
Djup: 84.07mm
Bredd: 1 091mm
Lins: Polykarbonat
Watt: 390
LED: 78 st. x 5W
Råa lumen: 41 184
Effektiva lumen: 28 860
Ljusbild: 10° Spot (Finns även som 25°, multi optik 25°/10°, 40°, 60°)

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Fyll i formuläret nedan så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.