Sök efter

  • Streamline
  • Lina
  • Arbetsbelysning
  • Färdskrivartjänster
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Kontrollpaketet.

Med kontrollpaketet kan du spåra och övervaka din fordonspark från vilken dator som helst på Fleet Management portalen. Tjänster som ingår i Kontrollpaketet:

Föraranalys- Goda körvanor sparar bränsle och minskar slitaget på fordonet. Med föraranalystjänsten kan du kontrollera förarnas körstil och identifiera förbättringsområden. En automatiserad föraranalys tar hänsyn till både turens beskaffenhet och förardata, för att göra en rättvis och noggrann bedömning. Betyg utfärdas efter förarens körning, betygsskala A till E.

Positionering – visar fordonens aktuella positioner. Var 10:e minut skickas detta iväg från fordonet till Scania.

Spårning fordon – visar vart fordonet har befunnit sig under en viss tidsperiod.

Mer kontroll med Geofence – Med Geofence-funktionen aktiveras ett larm om ett fordon kör in i eller ut från ett specifikt geografiskt område som du har angett. Detta kan vara användbart om man exempelvis vill veta exakt när en lastbil närmar sig en depå eller när ett fordon används för obehörig körning.

Miljörapport – visar mängden utsläpp fordonsflottan producerat under en vald period.

Tillsynsplanering – ger kunden möjligheten att lägga upp en tillsynsplan för varje enskilt fordon, baserad på tid eller körsträcka, eller en kombination av båda.

Avvikelserapport – en lista med avvikelser som uppstått i fordonsflottan. En avvikelse är varje händelse som inte är normal. T.ex. körning utan säkerhetsbälte

Fördelar

–Tillgång via Scania Fleet Management Portal.
–Kartfunktion som visar vart fordonen befinner sig, hur mycket körtid förarna har kvar och vem som kör fordonet.
–Spåra och se vart fordonen har befunnit sig.
–Tillgång till Scania Fleet Management App och se i telefonen vart fordonen befinner sig och vem som kör fordonet.
–Mer detaljerad fordonsdata och analys av både fordon och förare i Trafikljusrapporten. T.ex. kan man jämför flera förare som har kör ett specifikt fordon.
–Enkelt att ta ut en miljörapport är egen vald tidsperiod om åkerier behöver visa det för sin uppdragsgivare.
–Plan för tillsyn utifrån hur fordonsflottan fungerar

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Fyll i formuläret nedan så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.

Bild på Lina Olsson

Lina Olsson

Tel: 063 - Visa nummer

Mobil: 070 - Visa nummer

Mejla Lina!

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.